order generic cialis and cheap levitra online
buy Generic Stendra (Avanafil) onlineErectile Dysfunction buy levitrabuy Generic levitra online

Новини

Хобито на ПРОФИ : магазин Съседите-хранителни стоки от съседи за съседи

Голяма страст на собствениците на Профи винаги е била ...

РИГЛИ С ВИСОКО МНЕНИЕ ЗА ПРОФИ

Ригли България" изказа официално своята удовлетвореност от работата си ...

Христо Станев с почитна награда – Партньор и приятел на Гимел за 20-тия юбилей на компанията 2015

През месец януари 2015 година фирма „Гимел"АД отпразнува своят ...

от блога

МЪРЧАНДАЙЗИНГ – в модерната и в традиционната търговия

ПРОФИ Мърчандайзинг с радост ви представя съвместния проект със сп. Регал – семинарът – МЪРЧЪНДАЙЗИНГ в модерната и в традиционната търговия.

 

Практически казуси, Анализи и тенденции от пазара на бързооборотните стоки в България ще са основният фокус на събитието. Семинара ще ви даде всички гледни точки на мърчандайзинга – основни принципи, стратегии и тактики, които можете да интегрирате в своята ежедневна работа.

 Семинар МЪРЧАНДАЙЗИНГ - в модерната и в традиционната търговияКолегата Христо Станев е един от най-добрите практици и познава бизнеса с бързообортни стоки в цялото му многообразие – от търговията на дребно до световните вериги, от детайлите в ежедневието на мърчъндайзера до цялостната картина от гледната точка на мениджъра. Той с удоволствие ще сподели  опита си  и ще Ви помогне да постигнете целите си по-бързо и по-ефективно, отколкото Вие самите можете да си представите.

 Семинарът включва изследването на бизнес казуси и решаването на практически мърчъндайзинг задачи. Целта е да помогнем на участниците да придобият умения, които незабавно могат да бъдат приложени в бизнеса им.

Ще се радваме се видим на 16 февруари. За повече информация и записвания моля вижте Тук