МЪРЧАНДАЙЗИНГ – в модерната и в традиционната търговия

ПРОФИ Мърчандайзинг с радост ви представя съвместния проект със сп. Регал – семинарът – МЪРЧЪНДАЙЗИНГ в модерната и в традиционната търговия.

Практически казуси, Анализи и тенденции от пазара на бързооборотните стоки в България ще са основният фокус на събитието. Семинара ще ви даде всички гледни точки на мърчандайзинга – основни принципи, стратегии и тактики, които можете да интегрирате в своята ежедневна работа.

Колегата Христо Станев е един от най-добрите практици и познава бизнеса с бързообортни стоки в цялото му многообразие – от търговията на дребно до световните вериги, от детайлите в ежедневието на мърчъндайзера до цялостната картина от гледната точка на мениджъра. Той с удоволствие ще сподели  опита си  и ще Ви помогне да постигнете целите си по-бързо и по-ефективно, отколкото Вие самите можете да си представите.

 Семинарът включва изследването на бизнес казуси и решаването на практически мърчъндайзинг задачи. Целта е да помогнем на участниците да придобият умения, които незабавно могат да бъдат приложени в бизнеса им.

Rate this post